Network Menu

Medlemskap

Varför bli medlem i SWEA Rom

SWEA är en global ideell organisation för svensktalande kvinnor i alla åldrar. Idag är vi ca 7400 medlemmar i 73 avdelningar på fem kontinenter. Ett fantastiskt nätverk. Och SWEA fortsätter att växa!

SWEA Rom är en aktiv och utåtriktad förening för kvinnor i alla åldrar som är bosatta i Rom med omnejd. Tack vare våra fantastiska medlemmar och påhittiga programansvariga har SWEA Rom ständigt nya saker på gång. Vi har olika aktiviteter varje månad – allt från nätverksmiddagar, filmvisning, underbara matlagningskurser, guidade turer och intressanta föreläsningar om aktuella ämnen. Vår glöggfest i december är en jultradition som ingen Rom-SWEA vill missa och vår Sommarfest blir även den ett bidrag till att hålla våra svenska traditioner i liv även utanför Sverige.

SWEA Rom är ett fantastiskt nätverk och en unik mötesplats för svensktalande kvinnor bosatta i Rom. För den som är nyanländ till Rom blir SWEA-medlemmarnas erfarenheter till stort stöd och hjälp för att komma till rätta i början av utflyttningen. För den som är bosatt sedan längre tid blir SWEA en träffpunkt som gör livet utomlands lättare och en möjlighet att träffas kring vårt gemensamma språk, traditioner och kulturarv.

Tillsammans gör vi SWEA Rom till en träffpunkt där alla ideer och uppslag bidrar till att göra vår förening levande och aktiv.

Medlemsförmåner

Som medlem i SWEA Rom får du vår lokala SWEA-tidning ”Colosseum”  2ggr/år samt SWEA Internationals tidning ”Forum” 2ggr/år. För den som lämnar sin e-postadress kommer SWEAs nyhetbrev ”SWEA-Nytt” 6gg/år.
Och det bästa av allt – som medlem i SWEA Rom får du tillgång till SWEAs hela nätverk, spritt över fem kontinenter!

Vill du vara med och erbjuda förmåner eller sponsra SWEAs verksamhet? Hör av dig till rom(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

VÄLKOMMEN som medlem i SWEA Rom!