Network Menu

Sillunch

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2019-05-25
12:00

Plats
Anna-Maria Berglund


Swean Anna Maria Berglund upplåter även i år sin härliga terrass och låter oss samlas till ännu en gemytlig sillunch i försommarens tecken lördagen den 25 maj 2019 med början kl. 12.00.

I händelse av regn får vi tränga ihop oss inomhus men vi hoppas att regnmolnen håller sig borta den dagen så att vi kan ta plats runt de dukade småborden utomhus.
Av utrymmesskäl är det endast SWEA-medlemmar som får delta och maximalt antal sittplatser är 26.

Precis som förra året och vid tidigare tillfällen väntar oss en angenäm sillunch – inte bara sill förstås – som Anna Maria arrangerar  tillsammans med en annan Rom-Swea, Eva André från restaurangen Blå Kongo.
De som varit med förr vet att variationen på goda rätter är stor så även den som i grund och botten inte är så förtjust i sill kommer säkert att hitta något som faller  i smaken.
Med tanke på hur snabbt kvoten deltagare fylldes förra året behövs ingen utförlig presentation av evenemanget som är känt och väldigt uppskattat i SWEA-Rom kretsen.

Anna Maria har berättat att det då och då av någon underlig anledning inträffar små oväntade händelser alldeles innan silluncherna men allt reder ut sig till sist och det blir alltid gott, trevligt och trivsamt på dessa träffar.
Förra året till exempel pajade Anna Marias diskmaskin bara någon dag innan lunchen men vi var flera som frivilligt ställde upp och hjälpte till med disken efteråt. I år finns det en ny diskmaskin i hennes kök, kan tilläggas!

Max antal deltagare: 26

Var: Hemma hos Swean Anna Maria Berglund, Via P A Micheli 78 (Parioli)
När:  Lördagen den 25 maj 2019 kl. 12.00
Pris: 25 euro (inkl vin, öl och vatten)
Anmälan; Sker via gröna knappen i mailutskicket alternativt via mail till marnesson@hotmail.it
Sista anmälningsdagsenast onsdagen den 22 maj
Vilka: Sweor
Kontaktperson: Margaretha Arnesson-Ciottimarnesson@hotmail.it tel: +39 3314229838

Bilder från förra årets goda och trevliga sillunch.