Network Menu

Kokbokskväll

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2018-02-08
18:30 – 22:00

Plats
Hemma hos Margot Björk


Svensk gastronomi i världen

Den 8 februari kl 18.30 samlas vi hemma hos Margot Björck för att lyssna till Cilla Lewenhaupt-Herpe som berättar om sin kokbok “A Swedish Kitchen – Tall Tales & Recipes”. Cilla är “SWEA-erfaren” och har berättat om sin bok för avdelningar i bl.a. Luxemburg, Hong Kong & Melbourne.

Från författaren:

Jag ser fram emot att träffa ett nytt gäng glada Sweor. De möten jag haft runt i världen har alltid varit väldigt trevliga och lättsamma. Min bok har blivit en god ambassadör för Matlandet Sverige – en humoristisk historiebok med lättlagade recept och underbara teckningar av min kusin Maud Lewenhaupt du Jeu. Senast omnämndes boken i London som en ”anti-depression-book”. Över 3000 böcker har funnit nya läsare.

Min brokiga bana har fört mig via hästryggen mellan konst och matlagning. Att arbeta med hästar som har psykologiska problem ger en styrka att överleva i konstvärlden; och konstnärer gillar god och vacker mat. Allt hänger ihop.

Förutom detta kan jag berätta för er om äventyret med att skriva en bok, om roliga historier ur boken, om glada grisar i Sverige…

Den som kanske bäst talat om boken är författarinna och historiker:

«absolument génial, c’est intelligent et cool, spirituel et chaleureux». Således: helt genial, intelligent och cool, spirituell/vitsig och generös.

Var: Hemma hos Swean, Margot Björck, Via Massimi 96, 00136 Roma

När: Torsdagen den 8 februari 2018 kl. 18.30

Pris: 5 euro inkl. tilltugg

Anmälan: Sker via gröna knappen i detta mail alternativt via mail till informationswearom@gmail.com

Sista anmälningsdag: senast måndagen 5 februari
Vilka: Endast Sweor. Inga Prova-på-Sweor (en prova-på-Swea har inte tidigare gått på något utav våra evenemang utan vill prova på en gång innan hon sedan (om hon vill) blir medlem i vår förening) eller Svennar denna gång. Givetvis gör vi undantag om särskilda skäl föreligger, berätta för oss!
Kontakt person: Anna Grind, tel. 334 539 2938