Network Menu

Kokbokskväll

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2019-05-06
19:00

Plats
Hemma hos Margot Björk


Svensk gastronomi i världen
Den 6 maj kl 19.00 samlas vi hemma hos Margot Björck för att lyssna till Cilla Lewenhaupt-Herpe som berättar om sin kokbok “A Swedish Kitchen – Tall Tales & Recipes”. Cilla är “SWEA-erfaren” och har berättat om sin bok för avdelningar i bl.a. Luxemburg, Hong Kong & Melbourne. 

Bild från http://cillart.com/kitchen

Från författaren:
Jag ser fram emot att träffa ett nytt gäng glada Sweor. De möten jag haft runt i världen har alltid varit väldigt trevliga och lättsamma. Min bok har blivit en god ambassadör för Matlandet Sverige – en humoristisk historiebok med lättlagade recept och underbara teckningar av min kusin Maud Lewenhaupt du Jeu. Senast omnämndes boken i London som en ”anti-depression-book”. Över 3000 böcker har funnit nya läsare.

Min brokiga bana har fört mig via hästryggen mellan konst och matlagning. Att arbeta med hästar som har psykologiska problem ger en styrka att överleva i konstvärlden; och konstnärer gillar god och vacker mat. Allt hänger ihop.

Förutom detta kan jag berätta för er om äventyret med att skriva en bok, om roliga historier ur boken, om glada grisar i Sverige…

Var: Hemma hos Swean, Margot Björck, Via Massimi 96, 00136 Roma
När: Måndagen den 6 maj 2019 kl. 19.00
Pris: 5 euro inkl. lätt tilltugg
Anmälan: Sker via gröna knappen i mailutskicket som sändes 23:e april alternativt via mail till informationswearom@gmail.com
Sista anmälningsdag: senast torsdagen 2 maj
Vilka: Sweor
Kontakt person: Anna Grind, tel. 334 539 2938