Network Menu

Crying Day Care Choir

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum - 2019-04-29
00:00


Det Malmöbaserade bandet ser fram emot att ha SWEA Rom i publiken på sin spelning på Le Mura.

Bild från Crying Day Care Choir Facebooksida.

Det Malmöbaserade svenska bandet “Crying Day Care Choir”, kommer att vara på musikklubben Le Mura di Roma måndagen den 29 april. Crying Day Care Choir består av makarna Jack och Sara Elz samt Jacks bror Bill Nystedt. Vad det är för slags musik? Härlig, lugn och glad musik inom genren folkmusik med liknelser till band som Devendra Banhart, The Lumineers och Edward Shape & the Magnetic Zeros.
I sina låtar lyckas de med konsttycket att sammanföra traditionella instrument som bastrumma, ukulele och glockenspiel samtidigt som man skapar en modern musik som du kommer att nynna på långt efter den 29 april……

SWEA Rom har varit i kontakt med bandet som ser fram emot att se så många svenskar boendes i Rom med omnejd som möjligt i sin publik. Heja det svenska musikundret!!

MEN att bara gå på konsert är inte nog….

Vi träffas så klart innan och har vi tur och planerna går i lås får vi finbesök på vår aperitivo av RomSwean Josefin Persson som flyttade till händelsernas centrum, Caracas, i januari i år. Över ett glas med tilltugg hör vi hur livet i Caracas är…

Var: Aperitivo på Radisson Blu hotel (takrestaurangens uteterass) på Via Filippo Turati 171 (vid Termini) kl 19.30. Konserten är sedan 10 minuters promenad därifrån på Le Mura, Via di Porta Labicana 24 (bandet går på scen kl. 22.30)
När: Måndagen den 29 april kl. 19.30 på Radisson Blu (eller så kommer du direkt till Le Mura där konserten börjar kl. 22.30)
Pris: Man betalar själv sin egen aperitivo på Radisson Blu, inträde till klubben Le Mura (5 euro) samt ev. dryck under konserten.
Anmälan: Ingen anmälan till denna programpunkt utan bara kom om du kan och vill.
Vilka: Ta med en vän.
Kontakt person: Malin Agn, tel. +46 076 551 91 00

Varmt välkommen!