Network Menu

Sillunch hemma hos en swea

Sillunchen hos swean Anna Maria Berglund den 26 maj även denna gång en succè.

Sillunchen hos Anna Maria, som efter några få dagars annonsering på SWEA Roms hemsida blev fullbokad, var precis så trevlig och välsmakande som berättats.

Många av årets deltagare hade varit med och ätit sillunch tidigare men för flera var det premiär. Samtliga hoppas vi emellertid att eventet kommer att upprepas nästa år!

Några av oss ställde glatt upp som hjälpredor i köket både före och efter måltiden (Anna Marias diskmaskin hade gått sönder några dagar innan lunchen!)

Detta “teamwork” tillsammans med den goda maten som tillagats av Anna Maria själv och Eva Andrè från restaurang Blå Kongo gjorde att vi samtliga hade en fantastiskt trevlig måltid.  Lunchen påbörjades strax efter tolv då solen stod som högst och det var rejält varmt ute men den ljuvliga terrassen bjöd på grönska och befriande skugga. Vi kunde verkligen njuta av alla läckerheter som stod uppdukade på buffèbordet. Stämningen var glad och ljudnivån hög och några minuters tystnad infann sig endast när vi smakade första skeden av värdinnans utsökta jordgubbsparfait med chokladsås. 

 Ett varmt tack till Anna Maria från en mycket nöjd grupp Rom-sweor.