Network Menu

Glad sommar och höstens program 2018

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum - 2018-06-11
00:00


Kära Sweor,
De senaste veckorna i Rom har gjort att jag verkligen fått svensk sommarkänsla. Inte bara p.g.a det ombytliga vädret utan mest tack vare många härliga tillfällen att ses som sillunchen, nationaldagsfirandet, skolavslutning mm. Att sillunchen kommit tillbaka efter några års uppehåll var utan tvivel mycket uppskattat. Det var heller inte svårt att hitta hem till Anna-Maria, redan ett kvarter innan jag kom fram så hörde jag skratt och prat och det hördes på lång väg att det var Sweor i farten, underbart!

Jag är mycket stolt över SWEA Rom och otroligt glad över att det blir fler och fler aktiva medlemmar vilket gör att en redan fantastisk avdelning blir ännu starkare!

Som ordförande i SWEA Rom känner jag mig mycket lyckligt lottad över att ha en otroligt aktiv och produktiv styrelse och medlemmar som engagerar sig både genom att hjälpa till och delta vilket gjort min uppgift mycket lättare. STORT TACK för allt arbete och för er tid som ni delar med er av för SWEAs räkning!

En del av styrelsens arbete får vi ta del av i detta utskick då det innehåller “save the dates” för höstens aktiviteter. Det nyskapade programutskottet som består av styrelsens programgrupp och frivilliga medlemmar har satt ihop ett mycket rikligt och varierat program. Lägg evenemangen på minnet redan nu och håll utkik efter mejlen för anmälan och med mer detaljerad information.

Jag önskar er alla en härlig sommar och ser fram emot att ses efter sommaruppehållet!

Varma sommarhälsningar,
Anna 

———————————————————————————————————————-

Får vi lov att be om största möjliga tystnad……låt oss presentera programmet för HÖSTEN 2018!!!

Varsågoda, det är bara att ta fram kalendern och skriva upp vad du ska göra efter den här underbara sommaren vi har framför oss redan nu…

> Här hittar du programmet som en PDF för utskrift.

 

Glad sommar
önskar SWEA Roms styrelse och utskott:

Agneta Söderström, programansvarig i SWEA Rom, ser fram emot en sommar med mycket vila. Gärna i en skön stol i Umbrien.

Alexandra Abrahamsson, redaktör i SWEA Rom, längtar efter att få ha nära och kära omkring sig och ser fram emot att få köra genom Slovenien, Ungern och Polen till Sverige.

Anna English, kassör i SWEA Rom, som ser fram emot att köra till och från Sverige i sommar och däremellan bygga stenmur, inhandla badstege och vattna nysått gräs vid sommarhuset i mitten-av-ingenstans på gränsen mellan Östergötland och Småland =).

Anna Grind, ordförande i SWEA Rom, ser fram emot att fira midsommar i Sverige och har sedan resten av sommaren kvar att organisera för sig själv och familjen….

Anna-Karin Månsson, sekreterare i SWEA Rom, ser fram emot att välkomna sitt tredje barn i sommar.

Josefin Persson, programansvarig i SWEA Rom, ser fram emot att sittandes på en filt i Villa Borghese med ett glas prosecco i handen planera en fantastisk framtid. Utöver det även bestiga Kebnekajse.

Malin Agn, informationsansvarig i SWEA Rom, ser fram emot 6 Facebookbefriade veckors gräsläggande, utemöbelsmålande och surströmmingsätande vid sommarhuset i Gästrikland.

 Margareta Gyllenstierna, ny i programutskottet i SWEA Rom, börjar sommaren i Sverige och fortsätter därefter att njuta i Italien.

Margaretha Arnesson, programansvarig i SWEA Rom, hoppas på tolv dagars midnattssol i Piteå i början av juli och sen blir det augustisemester med man och dotter med familj på Sardinien.

Maria Mellgren, medlemsansvarig i SWEA Rom, som hoppas kunna fynda på sommarloppisar längs vägarna och som längtar efter svenska sommarsmaker som rabarber och gräslök.

Sandra Luiga, ny i programutskottet i SWEA Rom, passar på att njuta av svensk skärgård i början på augusti och om planerna går som dem ska tar vi båten över till Korsika när vi är tillbaka i Rom i slutet på samma månad för sightseeing på vespan.

Sara Palombieri, ny i programutskottet i SWEA Rom – njuter av sol och värme, vackra platser, god mat och fantastiska viner.

Suzanne Tollin, webbansvarig i SWEA Rom, som ser fram emot att umgås med familj och vänner i Småland och Stockholms skärgård och sedan tillbringa ett par veckor i Kalabrien i augusti.