Network Menu

Bokkväll med Peter Loewe

Presentation av Peter Loewes bok Rom för foodisar

En trevlig  blandning av Sweor, Vänner och Svenner ( 23 stycken ) hade glädjen att lyssna på Peter Loewe när han igår kväll tisdagen  den 23 oktober  presenterade sin bok “Rom för Foodisar” på Stampa Estera.

Vi fick en detaljerad presentation av Peters  stora urval av restauranger som han själv prövat och som i första hand repesenterar det romerska köket.  Detta blandat med ett bildspel.

Boken är en verklig matbibel för oss som bor här. Bra att ha när man får besök  och kanske vill ta med sina bekanta till något typiskt och för dem okänt.

Lyxrestauranger är ej representerade då Peter mycket riktigt påpekade att de finns alltid nämnda någonstans och de hittar man lätt ändå..

Vi fick även en lektion i det antika romerska köket och som alltid när Peter berättar smyger sig speciella anekdoter in mellan faktan.

Föredraget påbörjades med en trevlig aperitivo serverad med  med snittar i Stampa Esteros bar. Som vanligt var ljudnivån hög och glad när Sweor träffas och minglar lite.

Många lämnade Stampa Estera med en av Peter personligt signerad bok och med stor lust att äta en ordentlig romersk middag!!