Network Menu

Årsmöte & 25-års jubileum

Den 22 februari 2018 var det äntligen dags för SWEA Roms årsmöte. Extra speciellt var detta år då 25-årsjubileet firades samma kväll. 60 Sweor samlades på ambassadörens residens och redan från första stund man tog av sig jackan så var det full aktivitet. Kvällen som hade Italien-tema startades med välkomstmingel, fotografering och skönsång från Swean Pia-Marie Nilsson. Därefter satte det officiella årsmötet igång och det var med hög fart och många skratt som en stor mängd information om det gångna SWEA-året samt det kommande året presenterades och godkändes.

Efter ett avslutat och lyckat årsmöte var det dags för middag och firandet kunde på allvar sätta igång. Återigen bjöd Pia-Marie på två italienska stycken och sedan fick alla sätta sig till bords och njuta av maten, den vackra inredningen, dukningen och framförallt varandras sällskap! Som alltid när  ett gäng Sweor finns i samma rum avslöjar ljudnivån hur trevligt vi har det tillsammans.

Under middagen delade alla f.d. ordförande i SWEA Rom med sig av sina bästa minnen från sin tid och Kristina Kappelin talade om Villa San Michele på Capri. Innan gräddtårtan som var dekorerad med 25-årsloggan så sjöng vi SWEA-sången. Kvällen avslutades traditionsenligt med lotteridragning och prisbordet var mycket imponerande och fullt!

När jag tänker tillbaka på kvällen så är det med ett brett leende på läpparna. Anledningen är framförallt stämningen, den positiva energin och den otroliga gemenskapen som finns inom SWEA Rom. Jag ser mycket fram emot SWEA Roms kommande år!