Network Menu

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År

Julen är här! Min första tanke kring detta är: hur gick det till? Har det redan gått ett år? Tiden flyger iväg när man har roligt och det är precis vad jag har med SWEA. Detta år har varit fullspäckat med nya och traditionsenliga evenemang som alla gett nya input inför framtiden. Jag ser en mycket positiv utveckling inom vår avdelning och detta tack vare styrelsens arbete tillsammans med medlemmarnas engagemang! Jag är mycket stolt över SWEA Rom och ser fram emot att fortsätta utvecklingen in i det nya året.

Personligen firar jag jul i Rom i år, känns på ett sätt skönt att inte resa men samtidigt så saknar jag förstås att fira jul i Sverige och den julkänsla som hör till med snö (för det mesta), adventsstakar, pepparkakor och Kalle Ankas julafton. Jag är mycket tacksam över att vi i Rom ändå har tillgång till mycket svenskt julfirande tack vare t.ex. SWEA, Svenska Kyrkan och Svenska Skolföreningen med bl.a. julmiddagar, julmarknad och luciatåg – Allt saker som jag sätter ett mycket högt värde på.

För närvarande jobbar styrelsen, som jag inte skulle klara mig utan, med vårprogrammet och planeringen inför årsmötet den 22 februari 2018 som traditionsenligt hålls på ambassadörens residens. Håll utkik i inboxen efter mer information!

Önskar alla underbara Sweor en riktigt God Jul och ser fram emot ett nytt och händelserikt år tillsammans 2018 då SWEA Rom fyller 25 år!

Julkramar från Ordförande Anna