Network Menu

Sillunch på terrassen hemma hos en Swea

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2018-05-26
12:00 – 14:00

Plats
Anna-Maria Berglund


Läcker sillunch, lördagen den 26 maj på Anna Maria Berglunds terrass

Nu är det dags att anmäla sig (via gröna anmälningknappen) till sillunchen hemma hos Swean Anna Maria Berglund. Lunchen äger rum på hennes terrass lördagen den 26 maj 2018 med början kl. 12.00.
I händelse av regn får vi tränga ihop oss inomhus förstås.

Av utrymmesskäl är det endast Swea-medlemmar som får plats vid de dukade borden och maximalt antal är 26.

Som annonserats tidigare väntar oss en smaklig och gemytligt sillunch –  inte bara sill ska understrykas –  komponerad av Eva på Blå Kongo och värdinnan själv. Menyn avslöjas inte i förväg men efterrätten är given:  Anna Marias goda jordgubbsparfait !

För er som inte känner Anna Maria kan berättas att hon visserligen föddes i Stockholm och växte upp som barn i Sverige men i övrigt har bott utomlands. Innan hon flyttade till Rom hade

hon bott både i Milano och Neapel. Hon blev SWEA 1998 och satt med i styrelsen några år tillsammans med bl a Christina Hallmert, numera ordförande för Swea International.  Det var främst de två, Anna Maria och Christina, som fick idèn till att ha sillunch som en programpunkt. Sillunchen är således ett populärt event från tidigare som nu återupptas.

Anna Maria minns tydligt den första lunchen då hon, enligt henne själv, inte hade så bra koll på hur mycket tid och planering som krävs för en lyckad tillställning. Det magiska klockslaget närmade sig och om hon inte fått hjälp av några Sweor som av en slump infann sig för tidigt och kunde rycka in, hade det inte blivit den succè som det blev från allra första början.
Det här är Anna Maria:

Datum: Lördagen den 26 maj

Tid: 12.00

Mötesplats: Via Pietro Antonio Micheli 8 (Parioli)

Kostnad: 25 euro inkl allt !

Vilka : Sweor

Sista anmälningsdag: tisdagen den 22 maj

SWEA kontaktperson: Margaretha Arnesson tel +39 3313 4229838, marnesson(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.it

Hoppas vi ses!