Network Menu

Parco della Cafarella

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2018-04-11
14:00 – 18:00

Plats
Parco della cafarella


Välkommen på vandring med guide i Parco della Caffarella

Dags att anmäla sig till promenaden i Parco della Caffarella tillsammans med en guide, arkeologen Claudio La Rocca, som berättar för oss (på engelska) om parkens historia och bevarade minnesmärken från det antika Rom. Vandringen blir onsdagen den 11 april och börjar kl. 16.00, Den kommer att ta högst två timmar. För den som har lust finns också möjlighet att anmäla sig till en gemensam lunch på en enkel men god restaurang med början kl. 14.00. Från restaurangen tar det ca 15 minuter att promenera till mötesplatsen för vandringsturen efteråt.

Se nedan beskrivningen av de olika aktiviteterna  – som är öppna för såväl Sweor som Svennar och icke Sweor – och gör din anmälan via den gröna knappen i detta mail (knappen leder till ett mail som måste skickas).

Ange om du kommer att delta i endast parkvandringen eller parkvandring+lunch och var noga med att ange om några extra personer följer med dig.

Ni är välkomna:
Sweor, Svennar och Icke-Sweor

När och var : 
Onsdagen den 11 april:

  1. 14.00 lunch på restaurang “La Caraffa”, Via Giovanni Villani 44
  2. 16.00 samling vid huvudentrèn till parken, Largo Tacchi Venturi.

    Till huvudentrén kommer man lättast med tunnelbana A riktning Anagnina och avstigning hållplats Colli Albani. Därifrån tar man via Mario Menghini (pasticceria Napoleone i hörnet där gatan börjar) rakt ner till Largo Tacchi Venturi (5-7 minuter). Alternativt kan man ta buss 87 som har ändhållplats largo Colli Albani. De som deltar i lunchen promenerar till mötesplatsen gemensamt. Självklart står det var och en fritt att ta den egna bilen!

Kostnader:      
Parkvandringen med guide, 8 euro för sweor och 10 euro för övriga (
möjlighet till lägre pris om vi blir tillräckligt många men det avgörs förstås på plats)

Lunchen kostar 20 euro/person och består av 2 sorters pasta (paccheri con spigola och spaghetti alle vongole) valfria grönsaker att hämta från antipasto buffén, valfri dessert, kaffe, vin och vatten. För den som inte äter fisk finns andra alternativ.

Sista anmälningdatum: Måndag 9 april kl. 17.00

Ansvarig för programmet: Margareta Arnesson Ciotti (telefon 331 4229838